Tot in onze diepste vezels wil meester-kok François Geurds zijn gasten verwennen. Alleen het allerbeste is goed genoeg. Alles moet kloppen, zowel op het bord als in het glas. Zowel de sfeer als de service. Zowel de akoestiek als het zitcomfort – alles! Een eyecatcher in FG Restaurant is de western oak lattenverlichting. De wastafel in het toilet is een waterval, de private dining room is een omgekeerde tuin, een oase van rust. Aan kledingvoorschriften heeft FG Restaurant maling. Je bent in op naaldhakken net zo welkom als op sneakers.

Chefkok
François
Geurds
Couverts
60
Parkeren
Betaald parkeren (gratis vanaf 18:00) 
Michelin
twee
sterren
Groepen
tot 70 personen
Telefoon
010 4250520
Keuken
Internationaal  Frans
Lunch
Di t/m do
Adres
Katshoek 37b
3032 AE Rotterdam
Openingstijden
Di-za:
18:30-21:00
Overnachten
hotelarrangement
Website
FG Restaurant