Restaurant Inter Scaldes is gelegen in de weidse polders van Zeeland, op het smalste gedeelte van Zuid-Beveland tussen de Ooster- en Westerschelde. De prachtig aangelegde Engelse tuin schept een unieke lommerrijke sfeer. Kenmerkend voor de kaart van Chef-kok Jannis Brevet, een echte Zeeuw van geboorte, zijn de invloeden van de Zeeuwse wateren. De kreeft, oesters, mosseltjes en zeebaars uit de Oosterschelde zijn een voorbeeld van wat het land te bieden heeft, Ook het Zeeuws zuiglam, zeekraal, lamsoren en de kazen en fruit komen uit de Bevelandse polders.
Jannis Brevet heeft een eigenzinnige stijl van koken, zijn visie en de bijzondere combinaties van specerijen, specialiteiten en receptuur vindt u terug in al zijn gerechten.

Chefkok
Jannis
Brevet
Couverts
55
Parkeren
40 eigen plaatsen  
Michelin
drie
sterren
Groepen
tot 70 personen
Telefoon
0113 – 38 17 53
Keuken
Frans
Vis
Lunch
Wo, do, vr & zo
Adres
Zandweg 2
4416 NA Kruiningen
Openingstijden
Wo-zo:
18:00-21:00
Overnachten
12 hotelkamers