Op een steenworp afstand van Haarlem, midden tussen het groen en de duinen, vindt u dit met twee Michelinsterren bekroonde restaurant. Het uitzicht op het beboste duingebied is prachtig en de eetzaal biedt alle comfort om heerlijk te genieten. Pure producten staan hier in de schijnwerpers, in een klassieke keuken met moderne, originele ingevingen. De Bokkedoorns bewijst dat haute cuisine in een aangenaam informele sfeer hand in hand kunnen gaan.

Chefkok
Roy
Eijkelkamp
Couverts
60
Parkeren
200 eigen plaatsen  
Michelin
twee
sterren
Groepen
tot 35 personen
Telefoon
 023 – 526 36 00
Keuken
Frans, internationaal
Lunch
Di – zo vanaf 12:00 uur
Zaterdag geen lunch
Adres
Zeeweg 53,
2051 EB Overveen
Openingstijden
Di-zo:
vanaf 18:30, za vanaf 18:00
Overnachten
Hotels in de buurt
Website
De Bokkedoorns