Restaurant Spectrum (voorheen Librije’s Zusje) is gevestigd in het hart van het gastronomische hotel Waldorf Astoria Amsterdam. Chef-kok Sidney Schutte neemt u hier mee op een culinaire reis met uitgesproken smaakcombinaties en bereidingen en verrast met een combinatie van Aziatische en westerse ingrediënten en producten van lokale producenten.

‘In dit verfijnde klassieke restaurant beleeft u een echte fine dining ervaring. Elegantie is eveneens aanwezig in de gerechten: het originele samenspel van texturen en smaken is precies en zorgt voor een heerlijke harmonie, elke hap verrast’
De inspecteurs van de MICHELIN Gids

Chefkok
Sidney
Schutte
Couverts
40
Parkeren
Valet parking
Michelin
twee
sterren
Groepen
even overleg
Telefoon
020 – 718 46 35
Keuken
Internationaal met aandacht voor
Nederlandse ambachtelijke kooktradities
Lunch
Nee
Adres
Herengracht 542-556
1017 CG Amsterdam
Openingstijden
Di-za:
18:30-22:00
Overnachten
Hotel Waldorf Astoria
Website
Spectrum