Restaurant Bridges is gevestigd op een legendarische locatie: in de kantine van het voormalige stadhuis van Amsterdam, prachtig gelegen aan de oudste gracht van Amsterdams. Het restaurant staat bekend om zijn goede service, gastvrijheid en gezelligheid. Alles bij Bridges draait om vis, van bouillabaisse tot zeebaars in zoutkorst en andere prachtige vis-wijn combinaties. Chef-kok Andrès Delpeut heeft een unieke culinaire samenwerking met sterren chef Ron Blaauw. Samen tillen zij het restaurant op eigentijdse wijze naar een nog hoger plan.

Chefkok
Raoul
Meuwese
Couverts
80
Parkeren
30 eigen plaatsen
Michelin
één
ster
Groepen
tot 12 personen
Telefoon
020 – 555 35 60
Keuken
Vis
Internationaal
Lunch
Di t/m zo
Adres
Oudezijds Voorburgwal 197
1012 EX, Amsterdam
Openingstijden
Ma-zo:
18:30-22:30
Overnachten
Hotel De Grand
Website
Bridges