Restaurant De Nederlanden is prachtig gelegen aan de Vecht in Vreeland en heeft een eigen kade waar u kunt aanmeren met uw eigen boot. Onder leiding van Chef-kok Wilco Berends wordt u hier in de watten gelegd met culinaire hoogstandjes. Dat Wilco uit Noord-Holland komt zie je direct terug in zijn gerechten, zoals Volendamse paling, Opperdoezer Ronde en Niedorper haas. De basis voor de moderne en mondiale gerechten is de klassieke Franse keuken. Er wordt hier gewerkt met de beste seizoensgebonden producten.

Chefkok
Wilco
Berends
Couverts
50
Parkeren
20 eigen plaatsen
Michelin
één
ster
Groepen
tot 350 personen
Telefoon
0294 – 23 23 26
Keuken
Frans
Internationaal
Lunch
Di t/m vr, zo
Adres
Duinkerken 3,
3633 EM, Vreeland a.d. Vecht
Openingstijden
Di-zo:
18:00-21:30
Overnachten
10 kamers beschikbaar
Website
De Nederlanden