Restaurant Ratatouille Food & Wine is een echte culinaire sensatie aan het Spaarne in Haarlem. Chef-kok Jozua Jaring slaagt erin om telkens een heerlijke harmonie te creëren tussen ingrediënten en smaken, het gaat hier om de details. Alle producten die in de gerechten verwerkt worden zijn seizoensgebonden en bijna altijd dagvers. Dit fraaie restaurant is ondergebracht in een karakteristiek en prachtig pand. Michelin noemde het restaurant bij de uitreiking van de eerste ster in 2014 een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurants: minder stijf, minder duur, en toegankelijker. Het gaat om wat er op het bord komt.

Chefkok
Jozua
Jaring
Couverts
90
Parkeren
Parkeergarage
`Appelaar`
Michelin
één
ster
Groepen
tot 100 personen
Telefoon
023 – 542 72 70
Keuken
Franse
Internationaal
Lunch
Wo-za
Adres
Spaarne 96,
2011 CL, Haarlem
Openingstijden
Di-za:
18:30-22:00
Overnachten
Hotels in de buurt