FG Food Labs is gevestigd middenin het trendy nieuwe hart van Rotterdam. De ultieme eetbeleving is hier niet gebonden aan een dresscode; op gympen ben je hier er net zo welkom als op naaldhakken. In de open keuken kunt u zien hoe de koks de mooiste gerechten creëren. Alles in dit restaurant bewijst dat het een smaaklaboratorium is, een laboratorium dat wordt gewaardeerd met een Michelinster. De unieke gerechten en de manier van presenteren zorgen ervoor dat deze gastronomische reis je altijd bij blijft.

Chefkok
François
Geurds
Couverts
60
Parkeren
betaald parkeren
Michelin
één
ster
Groepen
tot 90 personen
Telefoon
010 – 425 05 20
Keuken
Frans
Internationaal
Lunch
Ma- zo
Adres
Katshoek 41
3032 AE Rotterdam
Openingstijden
Ma-zo:
18:00-22:00
Overnachten
Hotels in de buurt
Website
FG Food Labs