Restaurant Vermeer is gevestigd in het NH Barbizon Palace Hotel. Na een grondige verbouwing heeft het restaurant in juni 2016 zijn deuren opnieuw geopend. Het restaurant heeft een moderne, natuurlijke en casual uitstraling. Passie en ambitie zijn kenmerkend voor de keuken onder leiding van Chef-kok Chris Naylor. Er wordt gekookt volgens het ritme van de seizoenen met hoofdzakelijk lokale producten. Een aantal groenten en kruiden komen uit de moestuin op het dak van het hotel. De gerechten zijn inventief en weldoordacht en zullen u verassen met een ware intense smaakervaring.

Chefkok
Chris
Naylor
Couverts
50
Parkeren
Valet parking
Michelin
één
ster
Groepen
tot 70 personen
Telefoon
020 – 556 48 17
Keuken
Biologisch, Europees,
Mediterraan
Lunch
Nee
Adres
Prins Hendrikkade 59-72
1012 AD Amsterdam
Openingstijden
Ma – za:
18:00 – 22:00
Overnachten
NH Barbizon Palace hotel