Aan de mooie Brink midden in Zuidlaren vindt u restaurant de Vlindertuin. Gastvrijheid staat hier centraal. De sfeervol ingerichte Saksische boerderij uit 1719, de topgerechten en de wijnen zorgen voor een totaal beleving. In de moderne Franse keuken werkt Chef-kok Jilt Cazemier en zijn team uitsluitend met dagverse producten van zeer hoge kwaliteit. Aan elk detail, zowel visueel als qua smaak, wordt met veel liefde aandacht besteedt. Uw gastvrouw Froukje Cazemier is door het vak magazine Culinaire Saisonnier uitgeroepen tot ‘beste gastvrouw’ in de wereld van de gastronomie.

Chefkok
Jilt
Cazemier
Couverts
60
Parkeren
10 eigen plaatsen
Michelin
één
ster
Groepen
tot 60 personen
Telefoon
050 – 409 45 31
Keuken
Franse
keuken
Lunch
Nee
Adres
Stationsweg 41,
9471 GK, Zuid-Laren
Openingstijden
Di – za:
18:00 – 21:30
Overnachten
Hotels in de buurt