Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren. Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.

 

Chefkok
Jermain
De Rozario
Couverts
50
Parkeren
eigen plaatsen beschikbaar
Michelin
één
ster
Groepen
in overleg
Telefoon
0492 535 206
Keuken
Internationaal
Lunch
Do -zo
Vanaf 12:00 uur
Adres
Steenweg 8,
5707 CG Helmond
Openingstijden
Wo- zo:
vanaf 18:00 uur
Overnachten
Hotels in de buurt
Website
DeRozario