Genieten van heerlijke gerechten bereid met pure ingrediënten van het seizoen en uit de regio. Met volle toewijding en liefde maakt Thomas de meest bijzondere gerechten. Met zijn gerenommeerde kennis van zaken staat hij vol overgave te koken.  Thomas veel ervaring opgedaan in verschillende toprestaurants waaronder Boreas, Parkheuvel en Beluga. Zijn passie werd hier aangewakkerd om te doen wat hij echt wil; koken met liefde. Voor hem is koken geen werk maar een vorm van leven zoals zijn motto vertelt: “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken”.

Chefkok
Thomas
van Santvoort
Couverts
50
Parkeren
Eigen plaatsen beschikbaar
Michelin
één
ster
Groepen
In overleg
Telefoon
0418 745 361
Keuken
Internationaal
Lunch
Do, vr & zo
vanaf 12:00
Adres
Berm 47
5331 KL Kerkdriel
Openingstijden
Wo – zo:
18:00 – 21:30
Overnachten
Diverse suites
beschikbaar
Website

Flicka