Aan de rand van de stad Groningen in het dorpje Aduard is Herberg Onder de Linden  gevestigd in een stijlvol gerestaureerde herberg uit 1735. Chef-kok Steven Klein Nijenhuis en zijn team werken hier in de keuken met de mooiste Hollandse producten, gecombineerd met de kruiden en bereidingen uit het Verre Oosten. Het resultaat vertaald zich in creatieve en verfijnde gerechten die u zullen verrassen. Het menu wordt als verrassing geserveerd om je zo echt mee te nemen op een ontdekkingsreis.

Chefkok
Steven
Klein Nijenhuis
Couverts
50
Parkeren
Eigen plaatsen beschikbaar
Michelin
één
ster
Groepen
Tot 50 personen
Telefoon
050 – 403 14 06
Keuken
Frans,
Oosters
Lunch
 In overleg
Adres
Burgemeester van Barneveldweg 3,
9831 RD Aduard
Openingstijden
Wo – zo
18:00 – 21:30
Overnachten
5 kamers beschikbaar
Website
Onder de Linden