Restaurant Bougainville is een unieke bestemming waar u een zintuiglijke, gastronomische beleving wacht. Deze beleving begint met persoonlijke aandacht, een elegante setting en een oogverblindend, panoramisch uitzicht op het centrum van Amsterdam. Een intieme setting. Een open keuken. Een adembenemend en verbazingwekkend uitzicht op het meest significante plein van Amsterdam; de Dam. Wanneer u deze factoren combineert met een innovatieve keuken die zowel modern als traditioneel is, staat u hier een prachtige avond te wachten.

Chefkok
Tim
Golsteijn
Couverts
70
Parkeren
Betaald parkeren
Michelin
één
ster
Groepen
Groepen tot 14 personen
Telefoon
020 – 2182182
Keuken
Franse
keuken
Lunch
Nee
Adres
Dam 27,
1012 JS  Amsterdam
Openingstijden
Ma – za:
18:30 – 22:00
Overnachten
Hotel TwentySeven
Website
Bougainville