Top 10 creaties Nederlandse sterrenchefs week 46 – 2018 [VIDEO]

De Top 10 van de mooiste creaties van onze Sterrenchef deze week

Deze wekelijkse Top 10 wordt samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop van bezoekers aan de hierboven genoemde social media kanalen bepalen de uiteindelijke samenstelling. 

Deze week meesterwerkjes van onder meer chef-kok Onno Kokmeijer (Ciel Bleu**) met een prachtige creatie van eend of de prachtige huzarensalade met kalfstong van chef-kok Michel van der Kroft (’t Nonnetje**). Verder deze week in de Top 10 creaties van de chef-kok’s Dennis Middeldorp (Sense*), Ron Blaauw (Ron Gastrobar*), Sander Spruijt (De Burgemeester*), Erik van Loo (Parkheuvel**), Edwin Soumang (One*) en chef-kok Servais Tielman (Cucina del Mondo*). Op nummer twee deze week chef-kok Jonathan van Zandbergen (Merlet*) en op nummer één chef-kok Chris Naylor (Vermeer*) met zijn fraaie presentatie van gefermenteerde komkommer. Kijk & geniet!

Jouw tips voor komende week: redactie@sterrenrestaurants.nu

Meer kijken?
Top 10 – week 45
Top 10 – week 44
Top 10 – week 43
Top 10 – week 42
Top 10 – week 41
Top 10 – week 40

 

Overzicht Sterrenrestaurants Nederland