Top 10 creaties Nederlandse sterrenchefs week 47 – 2018 [VIDEO]

De Top 10 van de mooiste creaties van onze Sterrenchef deze week

Deze wekelijkse Top 10 wordt samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop van bezoekers aan de hierboven genoemde social media kanalen bepalen de uiteindelijke samenstelling. 

Deze week meesterwerkjes van onder meer chef-kok Dennis Middeldorp (Restaurant Sense*) met zijn ‘Doorzichtige’ amuse, of de prachtige ‘Taco Hammousse Madeira’ van chef-kok Fred Mustert (Restaurant Fred**). Verder deze week in de Top 10 creaties van de chef-kok’s Steven Klein Nijenhuis (Onder de Linden*), Servais Tielman (Cucina del Mondo*), Joris Bijdendijk (RIJKS*), Sidney Schutte (Librije’s Zusje**), Francois Geurds (FG Restaurant**) en chef-kok Arturo Dalhuisen (The White Room*).

Op nummer twee deze week chef-kok Eric Swaghoven (Valuas*) met zijn prachtige Ganzenlever en op nummer één chef-kok Stefan van Sprang (Aan de Poel**) met zijn bijzonder fraaie ‘Wortel’.

Kortom kijk & geniet!

Jouw tips voor komende week: redactie@sterrenrestaurants.nu

 

Meer kijken?
Top 10 – week 46
Top 10 – week 45
Top 10 – week 44
Top 10 – week 43
Top 10 – week 42
Top 10 – week 41
Top 10 – week 40

 

Overzicht Sterrenrestaurants Nederland