Top 10 creaties Nederlandse sterrenchefs week 48 – 2018 [VIDEO]

De Top 10 van de mooiste creaties van onze Sterrenchef deze week

Deze wekelijkse Top 10 wordt samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop van bezoekers aan de hierboven genoemde social media kanalen bepalen de uiteindelijke samenstelling. 

Deze week meesterwerkjes van onder meer chef-kok Jonathan Zandbergen (Restaurant Merlet*) met een prachtige creatie van wortel, en de ‘Lobster Nigiri’ van chef-kok Stefan van Sprang (Restaurant Aan de Poel**). Verder deze week in deze Top 10 creaties van de chef-kok’s Margo Reuten (Da Vinci*), Syrco Bakker (Pure C*), Alex Buiten (Air Republic*), Soenil Bahadoer (De Lindehof**), Joris Bijdendijk (Rijks*) en Eric Swaghoven (Valuas*).

Op nummer twee deze week chef-kok Robin van der Bunt (De Leuf*) met zijn creatie ‘Streetfood is life’ Eric Swaghoven (Valuas*) en op nummer één chef-kok Dennis Middeldorp (Sense*) met zijn gerecht Potato ‘bark’ met eigengemaakte schapenkaas. 

Kijk & geniet!

Jouw tips voor komende week: redactie@sterrenrestaurants.nu

 

Meer kijken?

Top 10 – week 47
Top 10 – week 46
Top 10 – week 45
Top 10 – week 44
Top 10 – week 43
Top 10 – week 42
Top 10 – week 41
Top 10 – week 40

Overzicht Sterrenrestaurants Nederland