Top 10 creaties Nederlandse sterrenchefs week 49 – 2018 [VIDEO]

De Top 10 van de mooiste creaties van onze Sterrenchef deze week

Deze wekelijkse Top 10 wordt samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop van bezoekers aan de hierboven genoemde social media kanalen bepalen de uiteindelijke samenstelling. 

Deze week meesterwerkjes van onder meer chef-kok Edwin Kats (restaurant Noble*) met zijn prachtige Surf & turf, en de fraaie Langoustine van chef-kok Johan van Groeninge (restaurant aaie Avant Garde*).

Verder deze week in deze Top 10 creaties van de chef-kok’s Arturo Dalhuisen (The White Room*), Jannis Brevet (Inter Scaldes***), Lars van Galen (‘ Lansink*), Robin van de Bunt (De Leuf*), Moshik Roth (@Moshik**) en André Gerrits (’t Amsterdammertje*).

Op nummer twee deze week chef-kok Erik de Mönnink (De Swarte Ruijter*) en op nummer één Stefan van Sprang (Restaurant Aan de Poel**) met zijn prachtige Sugar Ball.

Kijk & geniet!

Jouw tips voor komende week: redactie@sterrenrestaurants.nu

Meer kijken?

Top 10 – week 48
Top 10 – week 47
Top 10 – week 46
Top 10 – week 45
Top 10 – week 44
Top 10 – week 43
Top 10 – week 42
Top 10 – week 41
Top 10 – week 40

Overzicht Sterrenrestaurants Nederland