Top 10 creaties Nederlandse sterrenchefs week 50 – 2018 [VIDEO]

De Top 10 van de mooiste creaties van onze Sterrenchef afgelopen week

Deze wekelijkse Top 10 wordt samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop van bezoekers aan de hierboven genoemde social media kanalen bepalen de uiteindelijke samenstelling. 

Deze week meesterwerkjes van onder meer chef-kok Wilco Berends (restaurant De Nederlanden*) met zijn kleurrijke creatie van Paling en rode biet en de fraaie Vijgen van chef-kok Stefan van Sprang (Restaurant Aan de Poel**).

Verder deze week in deze Top 10 creaties van de chef-kok’s Laurent Smallegange (Spetters*), Alex Buiten (AIRrepublic*), Maarten Kamps (Wolfslaar*), Fred Mustert (Fred**), Edwin Soumang (One*) en Edwin Kats (Noble*).

Op nummer twee deze week chef-kok Joris Bijdendijk (RIJKS*en op nummer één Chef-kok Moshik Roth (Moshik**) met zijn creatie geïnspireerd op ‘Damien Hirst’s Butterfly’.

Kijk & geniet!

Jouw tips voor komende week: redactie@sterrenrestaurants.nu

Meer kijken?

Top 10 – week 49
Top 10 – week 48
Top 10 – week 47
Top 10 – week 46
Top 10 – week 45
Top 10 – week 44
Top 10 – week 43
Top 10 – week 42
Top 10 – week 41
Top 10 – week 40

Overzicht Sterrenrestaurants Nederland