Meet the Chef met Richard van Oostenbrugge, restaurant 212 Amsterdam [VIDEO]


Deel vier van de zesdelige docuserie ‘Meet the Chef’. 
Een unieke inkijk in het leven van de Nederlandse horeca top.

In deel vier ‘The Signature Dish’ is het de beurt aan chef-kok Richard van Oostenbrugge. Richard startte vorig jaar samen met topchef Thomas Groot restaurant 212 in Amsterdam. De twee wisten bij hun vorige werkgever Bord’eau twee Michelinsterren te bemachtigen. Het restaurant heeft een unieke filosofie: zonder tafels en met heel veel interactie tussen de koks en gasten.

Kijk & geniet!

Uniek inkijkje
De serie geeft een uniek inkijkje in het dagelijks leven als chef-kok en het vakmanschap en de creativiteit die daarbij aan te pas komt. De nadruk ligt vooral op de persoonlijkheden van de chefs: hun unieke eigenschappen die ervoor hebben gezorgd dat ze de top hebben kunnen bereiken. Deze zes afleveringen verschijnen online in deze volgorde:

Overzicht Sterrenrestaurants Nederland