Nationale Restaurant Week 2019: 75 sterrenrestaurants doen mee.

Culinair uit eten voor een schappelijke prijs tijdens de Nationale Restaurantweek.

Van 11 tot en met 27 maart a.s. bieden zo’n 600 restaurants in heel Nederland je de gelegenheid om voordelig een hapje te eten, waaronder 75 sterrenrestaurants. De Nationale Restaurant Week is in 2007 opgezet door DiningCity met het idee om (dure) restaurants voor een ieder toegankelijk te maken.

Deelnemende sterrenrestaurants
Aan de Restaurant Week 2019 doen 75 sterrenrestaurants mee, waaronder in de regio Amsterdam de restaurants @Moshik**, Bridges* en de The White Room*. In de regio Rotterdam/Den Haag de restaurants Aan de Zweth*,  FG Foodlabs*, FG Restaurant**, Fred**, Joelia*, Parkheuvel**, Perceel*, Calla’s*, De Moerbei*, Latour*, en Niven*. Een overzicht van alle regio’s vindt u hier.  

Herhaalbezoek
Uit onderzoek in is gebleken dat er van de mensen die reserveren 68 procent zegt opnieuw bij het restaurant te willen eten na de actieperiode. Dit jaar gaat er gemeten worden hoeveel gasten dat ook daadwerkelijk doen.

Zie ook:
Nationale Restaurant Week
Sterrenrestaurants Nederland

20 februari 2019