Top 10 creaties Nederlandse sterrenchefs week 8 – 2019 [VIDEO]

De Top 10 van de mooiste creaties van onze Sterrenchef afgelopen week

Deze wekelijkse Top 10 wordt samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop van bezoekers aan de hierboven genoemde social media kanalen bepalen de uiteindelijke samenstelling. 

Deze week meesterwerkjes van onder meer chef-kok Fred Mustert (Fred**) met zijn klassieker ‘Brioche Bresse kip’ en chef-kok Joris Bijdendijk (RIJKS*) met zijn ‘Jeruzalem Articoke’. Verder prachtige creaties van de chef-kok’s Menno Post (Olvijn*), Robin van de Bunt (De Leuf*), Edwin Vinke (De Kromme Watergang**), Alain Alders (De Vrienden van Jacob*), Stefan van Sprang (Aan de Poel**) en Jonathan Zandbergen (Merlet*).

Op nummer twee deze week een prachtig dessert van chef-kok Eric van Bochove (’t Vlasbloemeken*) en op nummer één chef-kok Edwin Soumang (One*) met zijn ‘Congo Chocolate’.

Kortom kijk & geniet!

Jouw tips voor komende week: redactie@sterrenrestaurants.nu


Meer kijken?:

Top 10 – week 7
Top 10 – week 6
Top 10 – week 5
Top 10 – week 4
Top 10 – week 52
Top 10 – week 51
Top 10 – week 50
Top 10 – week 49
Top 10 – week 48
Top 10 – week 47
Top 10 – week 46

Overzicht Sterrenrestaurants Nederland