Top 10 creaties Nederlandse sterrenchefs week 9 – 2019 [VIDEO]

De Top 10 van de mooiste creaties van onze Sterrenchef afgelopen week

Deze wekelijkse Top 10 wordt samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop van bezoekers aan de hierboven genoemde social media kanalen bepalen de uiteindelijke samenstelling. 

Deze week meesterwerkjes van onder meer chef-kok Mike Cornelissen (Rijnzicht*) met zijn ‘Dutch Shells’ en chef-kok André Gerrits (’t Amsterdammertje*) met zijn ‘Gepocheerde Kalfslever’. Verder prachtige creaties van de chef-kok’s John Kocken (De heer Kocken*), Sidney Schutte (Spectrum**), Edwin Soumang (One*), Laurent Smallegange (Spetters*), Jermain de Rozario (De Rozario*) en Stefan van Sprang (Aan de Poel**).

Op nummer twee deze week een prachtige Amuse van chef-kok Fred Mustert (Fred**)  en op nummer één chef-kok Francois Geurds (FG Restaurants**) met zijn ‘Oester Ceviche’.

Kortom kijk & geniet!

Jouw tips voor komende week: redactie@sterrenrestaurants.nu


Meer kijken?:

Top 10 – week 8
Top 10 – week 7
Top 10 – week 6
Top 10 – week 5
Top 10 – week 4
Top 10 – week 52

Overzicht Sterrenrestaurants Nederland