Top 10 creaties Nederlandse sterrenchefs week 52 – 2018 [VIDEO]

De Top 10 van de mooiste creaties van onze Sterrenchef afgelopen week

Deze wekelijkse Top 10 wordt samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop van bezoekers aan de hierboven genoemde social media kanalen bepalen de uiteindelijke samenstelling. 

Deze laatste week van 2018 meesterwerkjes van onder meer de trotse nieuwe Michelinster houder chef-kok Thijs Berkers van restaurant Oonivoo* met zijn ‘Seabuckthorn’ creatie, of het fraaie dessert van chef-kok Moshik Roth (@Moshik**).

Verder prachtige creaties van de chef-kok’s Maarten Camps (Wolfslaar*), Egon van Hoof (Mos*), Mark Gratama (ML Haarlem*), Erik van Loo (Parkheuvel**), Onno Kok Meijer (Ciel Bleu**) en chefkok Dennis van den Beld (Het Roode Koper*)

Op nummer twee deze week chef-kok Rogier van Dam (Lastage*) en de absolute nummer een chef-kok Jacob Jan Boerma  (De Leest***) met zijn prachtig opgemaakte bord met gezouten forel met pompoen.

Kijk & geniet!

Jouw tips voor komende week: redactie@sterrenrestaurants.nu

Meer kijken:
Top 10 – week 51
Top 10 – week 50
Top 10 – week 49
Top 10 – week 48
Top 10 – week 47
Top 10 – week 46
Top 10 – week 45
Top 10 – week 44
Top 10 – week 43
Top 10 – week 42
Top 10 – week 41
Top 10 – week 40

Overzicht Sterrenrestaurants Nederland